نگاهي ويژه به اثرات درماني روغن حيواني و تاثيرات آن بر سلامتي

روغن حيواني تنوع كره روشن است كه در سنت هاي آشپزي خاورميانه و هند محبوب است. اين ماده از كره شير گاو تهيه مي شود كه تا زماني كه آب تبخير نشود با حرارت كم تصفيه مي شود و مواد جامد شير را پشت سر مي گذارد. مواد جامد در صورت لزوم از بين مي روند يا در صورت لزوم سفت مي شوند. آنچه باقي مانده فقط چربي مايع روشن است كه به عنوان روغن حيواني معروف است. از آنجا كه روغن حيواني با گرماي كم ، معمولاً زير 100 درجه درمان مي شود ، مواد مغذي بيشتري را نسبت به كره روشن شده استاندارد حفظ مي كند.

 

روغن حيواني در پشت سر هم با داروهاي گياهي به عنوان بخشي از آيورودا ، يك شكل قرن قرن از داروهاي جايگزين كه در هند انجام مي شود ، استفاده مي شود. فراتر از خواص معنوي و دارويي معتبر ، اخيراً به عنوان يك جايگزين سالم تر براي كره استاندارد ، كشش را به دست آورد. با اين حال ، در حالي كه در مطالعات علمي كه مزاياي سلامتي آن را تأييد مي كند ، افزايش يافته است ، تحقيقات بيشتري لازم است.

 

اطلاعات تغذيه اي روغن حيواني محلي

 

يك قاشق چايخوري روغن حيواني شامل:

 

  • كالري: 42
  • پروتئين: 0 گرم
  • چربي: 5 گرم
  • كربوهيدرات ها: 0 گرم
  • فيبر: 0 گرم
  • شكر: 0 گرم

 

روغن حيواني منبع خوبي از:

 

  • ويتامين A
  • ويتامين سي
  • ويتامين دي
  • ويتامين K

 

روغن حيواني همچنين منبع عالي ويتامين E. مطالعات نشان داده است كه ويتامين E داراي خواص آنتي اكسيداني قابل توجهي است. آنتي اكسيدان ها مانند ويتامين E با كاهش خطر ابتلا به سرطان ، آرتروز و آب مرواريد مرتبط هستند. ويتامين E همچنين مي تواند به كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي كمك كند.

 

مزاياي بالقوه سلامتي روغن حيواني

روغن حيواني منبع غني ويتامين ها ، آنتي اكسيدان ها و چربي هاي سالم است. در حالي كه چربي بايد در حد اعتدال مصرف شود ، مطالعات نشان مي دهد كه خوردن غذاهاي چرب مانند روغن حيواني مي تواند به بدن كمك كند تا برخي از ويتامين ها و مواد معدني ضروري را جذب كند. پخت و پز غذاهاي سالم و سبزيجات با روغن حيواني ممكن است به شما در جذب مواد مغذي بيشتر كمك كند.

قيمت روغن حيواني گاوي اصل با توجه به كيفيت آن تعيين مي شود. اما اگر به دنبال روغن حيواني محلي هستيد ، روي همين لينك كليك كنيد.

 

تحقيقات چندين مزيت بالقوه سلامتي براي مصرف روغن حيواني را پيدا كرده است:

 

اثرات ضد التهابي روغن زرد گاوي

 

در داروهاي جايگزين آيورودا ، از روغن حيواني به صورت موضعي براي درمان سوختگي و تورم استفاده شده است. در حالي كه اين از نظر علمي اثبات نشده است ، روغن حيواني حاوي بوتيرات است ، يك اسيد چرب كه خواص ضد التهابي را مي شناسد. مطالعات نشان مي دهد كه بوتيرات موجود در گه مي تواند التهاب را در بدن تسكين دهد.

 

مقابله با چاقي با روغن حيواني

 

روغن حيواني منبع قابل توجهي از اسيد لينولئيك كونژوگه يا CLA است. مطالعات نشان مي دهد كه CLA ممكن است به مبارزه با چاقي كمك كند. تحقيقات نشان مي دهد كه CLA موجود در روغن حيواني ممكن است به كاهش وزن بيش از حد كمك كند. همچنين ممكن است به كاهش توده چربي بدن در برخي افراد كمك كند.

 

تضمين سلامت قلب با روغن محلي گاوي

 

گرچه روغن حيواني سرشار از چربي است ، اما حاوي غلظت بالايي از امگا 3 اشباع نشده اشباع نشده است. اين اسيدهاي چرب سالم از يك سيستم سالم قلب و قلبي عروقي پشتيباني مي كنند. مطالعات نشان مي دهد كه استفاده از روغن حيواني به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي متعادل مي تواند به كاهش سطح كلسترول ناسالم كمك كند.

 

جايگزين سالم براي محصولات لاكتوز

 

روغن حيواني با از بين بردن مواد جامد شير ايجاد مي شود. به همين دليل ، فقط مقادير اثري از لاكتوز و كازئين را شامل مي شود كه قندهاي شير و پروتئين هستند. روغن حيواني منبع خوبي براي چربي براي افرادي است كه لاكتوز را تحمل نمي كنند يا آلرژي لبني دارند.

 

خطرات احتمالي روغن حيواني

 

از آنجا كه روغن حيواني بسيار غني از چربي است ، شما بايد آن را به عنوان بخشي از يك رژيم متعادل در اعتدال مصرف كنيد. هنگام در نظر گرفتن بهترين انتخاب هاي رژيم غذايي براي شما با پزشك خود مشورت كنيد. موارد زير را قبل از اضافه كردن روغن حيواني به رژيم غذايي خود در ذهن داشته باشيد:

 

بيماري قلبي

 

در حالي كه روغن حيواني مي تواند به كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي در اعتدال كمك كند ، بيش از حد چربي اشباع شده مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را بالا ببرد. افرادي كه عوامل خطر ديگري براي بيماري هاي قلبي دارند ، بايد هنگام معرفي روغن حيواني در رژيم غذايي خود احتياط كنند.

 

افزايش وزن

 

اگرچه نشان داده شده است كه CLA در روغن حيواني باعث كاهش وزن در بعضي از افراد مي شود ، اما همچنين يك غذاي پر كالري و غني از چربي است. عليرغم فوايد سلامتي آن ، مصرف بيش از حد غرق مي تواند منجر به افزايش وزن و افزايش خطر چاقي شود.

 

فروش روغن حيواني

 

فروش روغن حيواني يا فروش روغن كرمانشاهي درجه يك فقط در فروشگاه هايي كه توليد خانگي و غير صنعتي دارند، صورت مي گيرد. پس از شما دعوت مي كنيم براي خريد روغن حيواني روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

 

معرفي جهت كاشت درخت آلو

معرفي جهت كاشت درخت آلو

طعم لواشك‌ هاي ترش و خوشمزه آلو، مرباي آلو، گوجه سبز نمك زده در اواسط بهار… داستان تمامي اين محصولات خوشمزه و پرطرفدار از كاشت نهال آلو، شروع مي‌شود. كاشت درخت آلو، نكات خاصي دارد كه بهتر است با آن‌ها آشنايي پيدا كنيم. توجه داشته باشيد كه ميوه درخت آلو، در ابتدا كه اندكي خام است، به صورت گوجه سبز برداشت مي‌شود و سپس تبديل به آلو مي‌گردد. براي اطلاع از قيمت انواع نهال ميوه به سايت آلفا نهال مراجعه كنيد.

آلو يكي از ميوه‌ هاي محبوب در سراسر دنيا است كه بسيار مقاوم بوده و تقريبا در هر شرايط آب و هوايي رشد مي‌كند. البته توجه داشته باشيد كه درخت و نهال‌هاي آلو انواع متعددي كه دارد كه هر يك در شرايط متناسب با خود رشد مي‌كند.

كاشت نهال آلو چگونه مي باشد )مراحل كاشت آلو(

هر زمان از سال كه بتوانيد رطوبت مورد نياز درخت آلو را تامين كنيد، بهترين زمان براي كاشت نهال هاي آلو است؛ زيرا ريشه درصورت وجود آب به خوبي رشد مي‌كند. به صورت كلي توصيه مي‌شود كاشت نهال آلو، در اوايل زمستان كه خاك به صورت طبيعي مرطوب است و ريشه ي گياه هم در خواب است و متوجه ي آسيب نمي شود، انجام شود تا نتايج آن در اوايل تابستان قابل مشاهده باشد.

پيشنهاد مي‌شود كه خاك خود را از يك ماه زودتر آماده كنيد. اين كار به ذخيره مواد آلي غني در خاك كمك مي‌كند و درخت آلو سريعتر رشد خواهد كرد. ريشه‌‌هايي را كه آسيب‌ ديده‌‌اند يا به شكلي نامعمول بلند هستند را با قيچي جدا كنيد. جهت تسهيل گردش هوا، ريشه‌ها را پخش كرده و اطراف ريشه مركزي را خلوت كنيد. ريشه‌‌ها را در داخل ظرف برگردانده و پايين‌تر قرار دهيد.

در مرحله بعدي كاشت نهال آلو، بايد گودالي در زمين ايجاد كنيد كه پهناي آن دوبرابر ريشه‌هاي باز شده گياه باشد و عمق آن با عمق اوليه نهال متناسب باشد. نهال يا ريشه را از سطل آب خارج كنيد و با ريشه‌هاي كاملاً باز و پخش، داخل گودال قرار دهيد. در اين مرحله آن را با يك دست نگه ‌داريد و با دست ديگر، گودال را پركنيد و يا اگر مايل بوديد، مي‌توانيد از فرد ديگري كمك بگيريد.

بعد از كاشت درخت آلو، درخت را كامل غرق‌آب كنيد. اين كار به خاك كمك مي‌كند تا به خوبي اطراف ريشه‌ها مستقر شده و به خوبي ريشه را سيراب كند. تمامي درختان آلو در چند سال اول زندگي خود نياز به كمك دارند و همانند يك بچه نوزاد، بايد دست آن‌ها را بگيريد. براي اين كار از يك تيكه چوب استفاده كنيد و آن را به درخت پيوند بزنيد تا به خوبي رشد كند و بزرگ شود.

https://alphanahal.ir/plum-seedlings/

آماده سازي زمين قبل از كاشت

قبل از كاشت باغ آلو (احداث باغ آلو)  ، علف هاي هرز يا بقاياي محصولات قبلي بايد از زمين خارج شوند. چندين نمونه خاك از مزرعه بايد براي آزمايش تغذيه و آزمايش ذخيره آب به آزمايشگاه خاك ارسال شود. در صورت استفاده از علف كش ، مدت زمان ماندگاري علف كش قبل از كاشت نهال هاي جوان گذشته است. بهتر است يك سال قبل از كاشت ، دانه ها را روي زمين بكاريد و سپس برگردانيد تا مقدار مواد آلي خاك افزايش يابد. عمق خاكورزي بايد حدود 50 تا 80 سانتي متر باشد و براي اطمينان از زهكشي مناسب بايد لايه محدود كننده خاك را از بين برد. در خاكهايي كه مقدار pH آنها كمتر از 5/5 است ، مي توان مواد كلسيم اضافه كرد. از موادي مانند سوپرفسفات مي توان در خاك هاي قليايي يا شيرين با pH بالا استفاده كرد.

عوامل دخيل در كاشت نهال آلو

خاك: اين درخت در گستره وسيعي از خاك ها قابليت رشد دارد؛ از خاك هاي شني، لومي، شني لومي گرفته تا خاك رسي. برخلاف بيشتر هسته داران كه خاك هاي سنگين و آبدار مانعي براي عملكرد مناسب آن ها مي باشد، اما درخت آلو در اين گونه خاك ها تحمل بيشتري از خود نشان مي دهد. پي اچ مناسب خاك محل رشد درخت آلو بين ?.? الي ?.? مي باشد.

نكته: پيش از كاشت نهال از گونه عاملي كه سبب مي شود ريشه يا آب به خوبي نفوذ نكند را مانند لايه رسي كه دردسر ايجاد مي كند از بين ببريد.

دما: مرحله خواب زمستاني بايدي است كه هر ساله براي تمامي درختان بايستي اتفاق بيوفتد و درخت آلو نيز از اين قائده مستثني نمي باشد؛ با پايين رفتن دما در فصل پاييز، درخت آلو متوجه مي شود كه بايد خود را براي خواب زمستاني آماده كند. نياز سرمايي درختان براي عملكرد و جوانه زني آن ها در فصل بهار مفيد مي باشد كه البته درخت آلو به دماهاي پايين جهت برطرف كردن اين نياز و هم چنين گذراندن خواب زمستاني خود احتياج دارد.

پايين ترين دماي قابل تحمل براي درخت آلو بين ?.? تا ??.? درجه سانتي گراد مي باشد؛ در صورت برطرف نشدن نياز سرمايي درخت آلو، گل ها ممكن است به طور منظم و همزمان باز نشوند و حتي احتمال ريزش آن ها زياد شود. سرماي دير رس بهاره همانطور كه براي هر درختي اثر منفي دارد، سبب ريزش شكوفه هاي درخت آلو و از بين رفتن جوانه ها خواهد شد.

شرايط آب و هوايي مناسب براي پرورش نهال آلو

احتمالا تا به حال دقت كرده ايد كه كاشت باغ آلو اكثرا در آب و هواي معتدل انجام مي شود. نهال آلو در حال رشد نياز رطوبتي بسيار بالايي دارد و بنابراين اگر بحث صرفه جويي در مصرف آب در محل زندگي شما مطرح باشد، بايد در كاشت نهال آلو به آن توجه نماييد.

كاشت نهال آلو بهتر است در مكاني آفتابي انجام گيرد، البته باغ آلو نبايد بيش از حد نيز در معرض نورخورشيد و گرما باشد. ميوه هاي آلو براي ايجاد طعم شيرين به آفتاب و گرماي كافي احتياج دارند. اگر در باغ آلو خود يك ديوار رو به جنوب يا غرب آفتابي داريد، كاشت نهال آلو در مقابل آن مي تواند گزينه مناسبي باشد. با شكوفاشدن شكوفه هاي درخت آلو در بهار، نماي بسيار زيبايي به وجود مي آيد كه حتي مي تواند انتخاب خوبي براي تزئين حياط خانه تان باشد.

زمان مناسب كاشت نهال آلو

كاشت نهال آلو در اواخر پاييز يا زمستان كه گياه در دوره خواب به سر مي برد، بهتر است. درخت آلو را در پاييز سفارش داده و آن را در يك روز زمستان خنك و آفتابي بكاريد. به شما پيشنهاد مي كنيم از كاشت درخت آلو در زمين هاي پر آب و يا خيلي خزدار خودداري كنيد و اگر زمين باغ آلو شما در زمستان يخ مي زند، قبل از اولين يخ زدگي شديد، يا هنگامي كه در بهار شروع به آب شدن مي كند، كاشت را انجام دهيد.

مناسب ترين زمان براي كاشت نهال آلو و ديگر درختان خزان دار از فصل پاييز تا اسفند مي باشد يعني پيش از بيدار شدن جوانه ها از خواب و زماني كه نهال هنوز خواب است، بهترين زمان براي اين كار تلقي مي شود‌.

قبل از انتقال گياه از نهالستان به باغ، بايستي ريشه نهال توسط موادي مانند خورده چوب مرطوب پوشانده شده باشند تا از خشك شدن آن جلوگيري به عمل آيد؛ عمق گودالي كه بايستي حفر گردد، بايد هم اندازه با عمق گودال درخت در نهالستان باشد. در صورت انجام ندادن اقدامات حفر گودال، مي توانيد گودالي با طول و عرض ? در ? متر و عمق ?? سانتي متر حفر كنيد.

پس از مشخص شدن جواب آناليز خاك باغ، كودهاي موردنظر و تقويت كننده لازم را به گودال اضافه نماييد اما توجه داشته باشيد از ريختن كودهاي اضافي و خودسرانه خودداري نماييد زيرا به سوزاندن نوك ريشه نهال و در نهايت از بين رفتن آن منجر خواهد شد.

پس از كاشت نهال آن را با خاك بپوشانيد و به اندازه نه خيلي آهسته و نه خيلي زياد فشار دهيد زيرا فشار زياد منجر به خفگي ريشه خواهد شد.

احداث باغ آلو

آب و هوا: آلو در طيف گسترده اي از آب و هوايي با يك گونه تقريبا براي هر منطقه رشد مي كنند. اجتناب از كاشت در مناطق پست كه در آن سرما ممكن است قرار بگيرد، و به درختان شما آسيب برساند. در صورت امكان، پيدا كردن موقعيت پناهگاه، مانند يك نقطه در سمت جنوب يا رو به غرب دور از وزش باد. كه به درخت در ميوه دهي كمك خواهد كرد.

نوع خاك و بافت: آلو بهترين رشد را در بافت لوم ريز بافت و خاك لوم شني دارد. اين شرايط درتوليد درختان و محصولات سالم قابل توجه است. اما دانشگاه كاليفرنيا اشاره مي كند، كه درختان آلو مي توانند در در طيف گسترده اي از انواع خاك و بافت اعم از شن تا رس رشد كنند. در صورت امكان اجتناب از كاشت در خاك با مقدار رس بالا، براي اينكه اين نوع خاك مي تواند مشكلات زهكشي را بوجود بياورد. درختان آلو بهترين رشد را در خاك اسيدي تا خنثي، با PH مابين ??? و ??? دارند و به ندرت در خاك قليايي عملكرد خوبي نشان مي دهند. اگر شما خاك قليايي داريد، مي توانيد pH را با تركيب گوگرد و يا كود حاوي سولفات آمونيوم قبل از كاشت كاهش دهيد.

كاشت: گودال را كمي عميق تر و گسترده تر از گسترش ريشه حفر كنيد. نهال را روي مقداري خاك نرم در وسط گودال كنده شده قرار دهيد. مطمئن باشيد كه ريشه بخوبي پخش شده است. درختان استاندارد اندازه ? الي ?/? متر از هم فاصله خواهند داشت. درختان پايه كوتاه ?/? الي ? متر از هم فاصله دارند. براي نهال هاي داخل گلدان، گياه را از گلدان جدا كرده و هر گونه ريشه گرد را با استفاده از قيچي باغباني حذف كنيد . براي درختان پيوندي، پيوند بايد ? سانتي متر بالاتر از خط خاك در هنگام كاشت باشد.

مقدار آبياري: آبياري عميق كمك مي كند تا ريشه هاي آلو عميق تر در خاك گسترش يابند، به اين ترتيب درخت مقاومت بيشتري در برابر خشكي خواهد داشت همچنين با خطرات مرتبط با گرما در مورد ريشه هاي كم عمق و نوسانات سريع درجه حرارت در سطح خاك به حداقل خواهد رسيد. درختان آلو، مانند بسياري از درختان ميوه، در خاك هايي كه مداوم آبياري مي شوند رشد خوبي ندارند. عدم آبياري بين برنامه هاي آبياري باعث خشك شدن خاك، و اجازه مي دهد تا ريشه درخت تنفس كرده و از مشكلات مربوط به خاك اشباع از آب جلوگيري مي كند. صرف نظر از تنوع، همه درختان آلو پاسخ خوبي به دو بار آبياري در هفته مي دهند.آبياري بايد هميشه در پايه درخت استفاده شود. آبياري سقفي برگ درخت آلو را مرطوب مي كند، به ويژه هنگامي كه درخت در مرحله جواني است، خطر ابتلا به بيماري قارچي برگ را بالا مي برد. نشانه هاي كم آبي در درختان آلو، لبه هاي برگ درخت قهوه اي شده يا پژمردگي به طور كلي افزايش مي يابد. آب و هوا و خاك شرايط محلي نيازهاي آبياري را تعيين مي كنند. علاوه بر اين، اگر پوست در قسمت پايه درخت از قهوه اي روشن به قهوه اي سياه يا تيره تغيير پيدا كرد، نشان مي دهد كه درخت آلو بيش از حد آب دريافت كرده است.

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان آلو:

از شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت آلو كه هر كشاورزي بايد با آن‌ها آشنايي داشته باشد، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

پوسيدگي قهوه‌اي

ويروس پلوپاكس

پوسيدگي سياه

آلو كوتوله

جريان لثه

جيب آلو

بيماري كلاستروسپوريوم

مونيليوز ميوه سنگ (پوسيدگي ميوه)

زنگ

بيشتر اين آفات در بهار شروع به تكامل مي‌كنند و برخي ديگر به صورت ساليانه باز مي‌گردند. سمپاشي و درمان پيشگيرانه منظم، مي‌تواند از اين آفات و بيماري‌ها جلوگيري كند.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت آلو چگونه انجام مي‌شود؟

هرس و نگه‌داري از Plum tree، كار چندان دشواري نيست و اگر به موقع انجام شود، درختان دچار آفت و بيماري نخواهند شد. توصيه مي‌شود در فصول سرد كه درخت خواب است هرس صورت نگيرد؛ زيرا درخت در معرض خطر بيماري برگ نقره‌اي و ساير عفونت‌هاي قارچي قرار مي‌گيرد. از سويي ديگر، بهترين زمان توصيه شده براي هرس درختان آلو، اواخر بهار تا اوايل تابستان است.

بنابر زمان كاشت درخت آلو، نوع هرس آن متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، اگر در زمستان نهال را بكاريد، شيوه هرس آن با زماني كه هسته را در بهار مي‌كاريد متفاوت است. بهتر است در اين خصوص با يك متخصص مشورت كنيد.

پس از هر شكل‌دهي، اكثر ارقام تا سن ?? سالگى نياز به هرس مجدد ندارند ولى در آن سن، به‌دليل متراكم شدن شاخساره، بايد آنها را هرس كرد. ارقام ژاپنى چون چوب‌هاى آنها نرم‌تر و ميوه‌هاى آنها بزرگ‌تر است به هرس شديدترى نيازمند مى‌باشند.

نكات و هشدارها درخت آلو

درختان آلو بايستي در اوايل بهار و بعد از گرم شدن هوا و درست زماني كه خاك به اندازه‌ي كافي خشك و آماده‌ي كشت است، كاشته شوند.

زمان مناسب براي افزودن كود در فروردين ماه است كه معادل يك فنجان كود را بصورت دايره اي به قطر ?? سانتي‌متري در پاي درخت بايد بپاشيد. اين عمل را دوباره در اوايل خرداد و ابتداي مرداد تكرار كنيد و البته اين بار نصف فنجان كود اضافه كنيد. سال بعد دو فنجان كود شيميايي، در اوايل فروردين و شهريور، به درخت دهيد. در فروردين سال دوم به بعد، براي هر سال رشد درخت، يك فنجان كود به درخت داده (اما براي يك درخت بالغ اين مقدار از ?? فنجان نبايد تجاوز نكند) و در شهريور هر سال نيز براي هر سال رشد درخت يك فنجان كود به درخت بدهيد (اما براي يك درخت بالغ اين ميزان نبايد از ? فنجان تجاوز كند.)

هرگز درختان آلو را چسبيده به هم يا نزديك به ديگر گياهان نكاريد. در زمان بلوغ درخت ، به منظور داشتن فضاي كافي جهت حركت در اطرافشان ( برداشت محصول و نگهداري )، همين طور در اختيار داشتن فضاي كافي براي سيستم ريشه‌اي و به منظور ارتقاي سلامت درخت ، بايستي فضايي معادل ? متر در اطرافش خالي باشد.

اجازه ندهيد كه شاخه‌هاي درختان آلوي كنار هم در يكديگر گره بخورند و سد راه هم شوند. در صورت ضعف در نگه‌داري اين درختان ، شاخه‌ها و حتي ريشه‌هاي آن‌ها ممكن است به ساختمان‌هاي اطراف نيز تجاوز كنند.

https://alphanahal.ir/

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي ايراني و خارجي با معرفي مشخصات بهترين آسياب قهوه صنعتي و آسياب قهوه نيمه صنعتي

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار چقدر است؟ بهترين آسياب قهوه كدام است؟ آسياب قهوه ايراني بخريم يا خارجي ؟ چرا؟ شايد اين سولات شما هم باشد. ما در ادامه همه اين سولات را پاسخ مي دهيم.

d6_2p47.jpg

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي 

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي به عوامل مختلفي در بازار بستگي دارد از جمله : كيفيت مواد اوليه و استفاده شده در آسياب قهوه صنعتي، تيغه آسياب، كيفيت و دقت آسياب، اسياب قهوه ايراني باشد يا خارجي، امكانات و تجهيزات اضافي آسياب قهوه، خدمات پس از فروش داشته باشد يا خير، گارنتي باشد يا خير و ... هر كدام از اين فاكتورها مي تواند قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي را بالا پايين كند.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي كدام است؟

براي پاسخ به اين پرسش بهتر است ابتدا با خصوصيات بهترين آسياب قهوه صنعتي آشنا شويد تا به راحتي بتوانيد بهترين آسياب قهوه را شناسايي كنيد. زيرا يك آسياب صنعتي خوب و قدرتمند بايد داراي خصوصيات خاصي باشد كه در ادامه به آن اشاره مي كنيم.

  • آسياب قهوه صنعتي حتماً بايد فن خنك كنندگي داشته باشد. اما چرا فن خنك كنندگي اينقدر مهم است؟ د رنظر داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي كه فن ندارد در اين صورت براي آسياب قهوه در حجم بالا دستگاه گرم مي شود و اين گرما به صورت ناخودآگاه بر روي كيفيت قهوه نيز اثر مي گذارد و باعث برشته شدن آن مي گردد براي جلوگيري از اين مساله ناچار هستيد زماني را براي خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد، اين در حالي است كه يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي خوب با فن قوي چنين مشكلي ندارد و شما به راحتي مي توانيد به صورت طولاني با كيفيت بالا قهوه را د ركمترين زمان آسياب كنيد.
  • يك آسياب قهوه صنعتي عالي بايد تيغه هاي قدرتمند و بسيار دقيق داشته باشد. به بيان ساده تر تيغه بايد محكم، مقاوم و دقت آسياب بالايي داشته باشد. تيغه هاي استيل و فولادي مقاوم هستند اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه فوق العاده در وهله اول بايد آسياب عالي داشته باشيد. اين مساله بخصوص براي دم آوري قهوه ترك حساس تر است. زيرا آسياب قهوه ترك بايد پودر يكدست و نرمي باشد كه هر آسياب صنعتي نمي تواند چنين نتيجه اي را داشته باشد. از اين رو بهتر است قبل از خريد آسياب قهوه حتماً در مورد نحوه آسياب دستگاه و تيغه هاي آن تحقيق كنيد.
  • قدرت موتور هم براي آسياب هاي صنعتي قهوه بسيار مهم است قطعاً هر چقدر قدرت موتور بيشتر باشد عمر و دوام دستگاه بيشتر خواهد بود زيرا فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود علاوه بر اين دستگاه آسياب قهوه سرعت بيشتري پيدا ميكند و شما در مدت زمان كمتري مي توانيد خروجي داشته باشيد.
  • ظرفيت مخزن يا هاپر هم مهم است اگر شما حجم زيادي از قهوه را بخواهيد آسياب كنيد بايد محفظه مناسبي داشته باشيد كه اصولاً براي آسياب هاي صنعتي اين حجم بين 3 تا 5 كيلو گرم در نظر گرفته مي شود.
  • در بين انواع آسياب قهوه در بازار بايد به دنبال آسيابي باشيد كه بتواند تنوع درجات بيشتري به شما ارائه كند. هر چقدر درجات آسياب قهوه بيشتر باشد به معناي توانايي آسياب هاي متنوع با درجه نرمي و زيري بيشتر قهوه است. از اين رو به راحتي مي توانيد براي هر دستگاه ساز قهوه نمونه آسياب دلخواه خود را داشته باشيد.
  • بدنه آسياب از جنس مرغوب هم يك الويت مهم است. زيرا به مرور زمان اثرات لك و كثيفي بر روي دستگاه آسياب نمايان مي شود و اگر بدنه از جنس مرغوب نباشد امكان از بين بردن اين اثرات وجود ندارد. از اين رو بعد از مدتي دستگاه شما چهره زشت و نامطلوبي خواهد داشت. بهتر است جنس بدنه فلزي با پوشش استاتيك باشد.
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه آسياب قهوه هم اهميت زيادي دارد. زيرا به منظور شستشو و نظافت بايد مخزن يا هاپر از دستگاه جدا شود و شما بتوانيد به راحتي آن را بشويد.
  • عدم باقي ماندن قهوه در محفظه يكي از مواردي است كه كمتر مورد توجه قرار مي گيرد. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه با كيفيت حتماً بايد اثرات و ذرات آسياب قهوه قبلي حذف شده باشند زيرا مي توانند روي طعم و مزه آسياب قهوه جديد تاثير بگذارند. برخي از دستگاه ها قابليت عدم پرتي قهوه را ندارند در اين نمونه دستگاه ها حدوداً 200 تا 300 گرم قهوه پرت مي شود. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران و وارداتي هستند اين مساله حائز اهميت است از اين رو بايد در بازار به دنبال آسياب قهوه اي باشيد كه چنين ويژگي را داشته باشد تا بتواند از نظر اقتصادي براي شما مقرون به صرفه باشد. شايد در نگاه اول، اهميت اين موضوع زياد جلوه نكند اما در بلند مدت اين مساله مي تواند در هزينه هاي شما تاثيرگذار بگذارد.
  • زيبايي و طراحي يك آسياب هم مهم است. اين مساله بخصوص در كافي شاپ ها و رستوران ها، قهوه فروشي ها كه دستگاه، جزيي از ويترين و دكور مي باشد اهميت زيادي دارد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. زيرا بسياري از دستگاه ها با كاركرد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود. بسياري از خريداران غافل از اين مساله به دنبال خريد آسياب هستند اين در حالي است كه شما بايد در همان ابتداي كار اين مساله را مورد توجه قرار دهيد تا در آينده دچار مشكل نشويد. اغلب دستگاه هاي آسياب خارجي فاقد نمايندگي معتبر هستند از اين رو پيدا كردن قطعات اين دستگاه ها در بازار با مشكل روبرو است.

 

آسياب قهوه صنعتي ايراني يا خارجي

مهم نيست آسياب قهوه خارجي بخريد يا ايراني! مهم اين است كه آسياب مورد نظر شما تمام ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد تا بتواند بهترين آسياب قهوه صنعتي باشد. همين جا بايد بگوييم برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني رشد چشمگيري داشته اند و توانسته اند صنعت قهوه را زير و رو كنند. يكي از برندهاي معتبر آسياب قهوه ايراني كه توانسته همه فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه را داشته باشد آسياب قهوه يوكار است.  آسياب قهوه يوكار توانسته صاحب رتبه در نمايشگاه هاي قهوه و نوشيدني باشد و بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي قهوه ايراني و خارجي داشته باشد. عملكرد اين آسياب مشابه برندهاي معروف آسياب قهوه خارجي است اما قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي خارجي بسيار بيشتر از آسياب قهوه يوكار مي باشد. همچنين ضمانت و خدمات پس از فروش برند يوكار باعث شده بسياري از هموطنان عزيز اين آسياب قهوه را خريداري و معرفي كنند. قابل توجه است قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار نيز نسبت به برندهاي خارجي مناسب و عملكرد آن فوق العاده است.براي اطلاع از مشخصات فني اين برند يا قيمت روز آسياب هاي قهوه يوكار مي توانيد اينجا كليك كنيد.

منبع: https://www.khoondanionline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/13143-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1?pr=1